Meedoen


Als lid van Nieuwe Lansinger Stroom bepaal je met je stem op de ALV wat de koers wordt van de coöperatie, wat voor energie projecten we gaan doen, met wie we gaan samenwerken en hoe onze kennis, informatie en ons ledenaantal gaan vergroten.

Als lid van Nieuwe Lansinger Stroom mag je investeren in de bijvoorbeeld de wind en zonprojecten van de coöperatie en maak je het mogelijk voor de coöperatie om energie projecten op te zetten. Je ontvangt een mooi rendement op je investering, dat is goed voor je portemonnee. De coöperatie herinvesteert zijn rendement in nieuwe duurzame projecten. Zo blijven de geldstromen lokaal en versterk en verduurzaam je de lokale economie. 

Word nu lid van Nieuwe Lansinger Stroom!  Hoe meer inwoners en bedrijven zich bij onze coöperatie aansluiten, hoe meer we samen kunnen bereiken voor onze leden.

Het lidmaatschap bedraagt 20 euro per jaar.


actief meedoen

Als lid van Nieuwe Lansinger Stroom kan je ook zelf meedoen! Je kunt met je enthousiasme, je kennis en je netwerk de coöperatie versterken door actief te zijn in de organisatie of één van de commissies. En we ondernemen dingen die leuk en leerzaam zijn, zo ben je de tenslotte de beste ambassadeur van Nieuwe Lansinger Stroom!

Meedoen met Nieuwe Lansinger Stroom is goed voor Lansingerland, goed voor je portemonnee en goed voor je toekomst en die van je kinderen. En het goede gevoel krijg je er gratis bij!

Ben je geïnteresseerd? Kijk bij Hulp gezocht op welke gebieden wij mensen zoeken.

 
 

om als energieleverancier

Nieuwe Lansinger Stroom is lid van om, een van de drie groenste energieleveranciers van Nederland. Stap je als consument over naar om, dan krijg je dus niet alleen de duurzaamste energie, maar steun je ook Nieuwe Lansinger Stroom.
Meer weten? Kijk bij Voor Leden of op de website van om.

 Of stapt direct over!


Stap over naar om

 

Aanmeldingsformulier

 

Lid worden? Vul onderstaand formulier in!