Nieuws

Kom naar de 2e Lansinger Energie Markt!

Kom naar de 2e Lansinger Energie Markt!


Op donderdagavond 27 september organiseren Nieuwe Lansinger Stroom en de gemeente Lansingerland de tweede editie van de Lansinger Energie Markt. Wethouder Albert Abee en voorzitter Nieuwe Lansinger Stroom Menno van der Woude openen samen deze markt.

De markt vorig jaar was een groot succes met een opkomst van zo’n 200 bezoekers, die positieve reacties lieten horen. De markt geeft u een breed overzicht wat er allemaal mogelijk is om energie te besparen en zelf energie op te wekken. Een stimulans die hard nodig is om in 2050 klimaatneutraal te zijn als gemeente.

Op de markt staan organisaties en bedrijven die informatie geven over bijvoorbeeld woningisolatie, zuinige verlichting, warmtepompen, zonnepanelen, elektrisch rijden en laadpalen.
 
Ook lanceren wij dit jaar het Energieloket met de Energiecoaches, opgezet vanuit energiecoöperatie Nieuwe Lansinger Stroom. Een Energieloket is een website waar inwoners alle informatie over groene energie op lokaal niveau kunnen vinden. De Energiecoaches komen bij de mensen thuis om samen met de bewoners te kijken naar mogelijkheden voor het verduurzamen van hun woning. 

U bent van harte uitgenodigd!

Wat? Lansinger Energie Markt
Waar? Gemeentehuis Lansingerland, Tobias Asserlaan 1
Wanneer? Donderdag 27 september 2018
Hoe laat? Van 19.00 tot 21.30 uur 

Duurzaam en groen, samen gewoon doen!