Projecten detail

LansingerBespaar

LANSINGERBESPAAR

 
De duurzaamste energie is de energie die we niet gebruiken en dus ook niet hoeven op te wekken. Daarom is energiebesparing een belangrijk doel van Nieuwe Lansinger Stroom.
 
En het mooie van energie besparen is dat je het gelijk merkt in je portemonnee en dat de investeringen die je doet om energie te besparen zichzelf terug verdienen. 
 
Lansingerbespaar gaat jou als lid helpen bij het vinden van de besparingsmaatregelen die bij jouw situatie passen. Besparen begint met het begrijpen van je energierekening en inzicht in je verbruik. Afhankelijk van je financiële situatie kunnen er dan maatregelen gekozen waar je zelf je besparingsplan uit kunt maken.
 
We zijn ons aan het oriënteren wat de beste maar ook leukste manier is om te gaan besparen op je energieverbruik. Daar hebben onlangs op onze ledenavond van 22 juni j.l over gesproken. 
 
Op donderdagavond 26 oktober 2017 organiseerden Nieuwe Lansinger Stroom en de gemeente Lansingerland de eerste editie van de Lansinger Energie Markt. Deze markt geeft u een breed overzicht wat er allemaal mogelijk is om energie en dus geld te besparen en zelf energie op te wekken. In november volgden twee energiecafé's op buurtniveau.
 
Ook in 2018 komen er weer een Energie Markt en energiecafé's. Houd het nieuws op deze website in de gaten voor de data.
 
 

Meedoen!

Enthousiast om mee te doen in de commissie LansingerBespaar? Laat het ons weten op: lansingerbespaar@nieuwelansingerstroom.nl