Zonnedak

Fase 2 Zonnedak Persoon in de verkoop!

De eerste 496 panelen van het zonnestroomproject liggen inmiddels op het dak van de verwerkingsloods van Paprikateler firma Persoon in Bleiswijk. De inschrijving voor fase 2 is geopend.
 
 
 Meld je aan voor Zonnedak Persoon op ikwordlid.nl 

Doe mee met fase 2! ook voor bedrijven.

Als Lansingerlander of buurtgenoot kun je deelnemen aan de tweede helft van dit project. Je investeert in één of meerdere zonnepanelen waarvoor je een leuk rendement ontvangt. Bovendien, en misschien is dat wel het belangrijkste, draag je bij aan duurzame energie in deze gemeente. Ons project is niet alleen voor particulieren, ook bedrijven kunnen meedoen met maximaal 40 panelen (10.000 kWh per jaar).

In deze informatiebrochure (versie december 2019) leggen we je uit wat een deelname in dit project inhoudt en hoe het werkt. Bij de veelgestelde vragen vind je overige informatie.

Informatiebrochure Zonnedak Persoon   Veelgestelde vragen Zonnedak Persoon

De kernpunten zijn:

  • Inwoners of bedrijven met een postcode die begint met 2641, 2642, 2651, 2652, 2661, 2662, 2665, 2718, 2719, 3045, 3046 of 3053 kunnen meedoen.
  • Een aandeel (zonnepaneel) kost € 260,-
  • De verwachte opbrengst is 225-230 kWH per paneel per jaar
  • Het verwachte rendement is 6,2%

Wil je je aanmelden voor de tweede fase? Ga dan hier naar het aanmeldscherm. De link opent in een nieuw tabblad en gaat naar de website ikwordlid.nu.

 Meld je aan voor Zonnedak Persoon op ikwordlid.nl 

 

Postcoderoos en energieleverancier

Leden stappen voor het leveren van de energie idealiter over naarNieuwe Lansinger Stroom | om. Wij leveren 100% duurzame, eigen energie en verrekenen de korting op de belasting kosteloos. Uiteraard kun je ook bij je huidige energieleverancier blijven, mits die meedoet met de verrekening. Kijk hier voor meer uitgebreide informatie over de energieleveranciers.

Meer informatie over de energieleveranciers

Voor het Zonnedak Persoon is de projectcoöperatie Lansingerzon U.A. opgericht, de oprichtingsstatuten zijn hier te downloaden.

 

 

Fase 1 Zonnedak Persoon

Fase 1 Zonnedak Persoon

 

Nog vragen over Zonnedak Persoon? De veelgestelde vragen worden hier beantwoord!

Veelgestelde vragen